In 1994 startte Paola Lenti haar eigen merk, dat tegenwoordig bekend staat om het kleurrijke imago van de duurzame en verfijnde topmeubelen en het hoogwaardige vakmanschap waarmee ze worden gemaakt. Dankzij de vele materiaal- en kleurmogelijkheden past Paola Lenti in vrijwel iedere buitenomgeving. De filosofie van het Italiaanse merk is gericht op het ontwerpen en realiseren van essentiële, moderne én tijdloze producten. In de rijke collectie van Paola Lenti zorgen het kleurgebruik en de afmetingen voor harmonie en smelten traditie en technologie, interieur en exterieur alsmede heden en verleden op perfecte wijze samen. Veel van de esthetische, functionele en innovatieve creaties van Paola Lenti zijn onderscheiden met internationale awards.

Bezoek de website van Paola LentiIk wil graag meer informatie

Specificaties


Heeft u interesse in onze producten?

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken
Open huis 2e Pinksterdag!
U bent van harte welkom op 29 mei van 10.00 - 18.00 uur aan de Deilsedijk 24a in Deil.
In de showtuin presenteren wij onze nieuwe outdoor collectie en is er live cooking op onze fraaie buitenkeukens! Een mooie gelegenheid om kennis te maken met Strak Studios onder het genot van heerlijke hapjes & drankjes.