Afspraak maken

Maak hier uw afspraak in onze showtuin of design villa of persoonlijk bij u thuis!


Bent u op zoek naar inspiratie voor uw buitenruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende mogelijkheden om geïnspireerd te raken en uw droomtuin werkelijkheid te laten worden.

Een bezoek aan onze showtuin in Deil is een uitstekende manier om ideeën op te doen. Hier kunt u onze prachtige collectie aan luxe outdoor meubels en accessoires en bomen, planten en siergrassen bekijken en ervaren. Laat uzelf onderdompelen in de sfeer van onze tuin en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij bieden.

Daarnaast hebben wij ook een Designvilla met outdoor meubels in Beusichem. Hier kunt u in een unieke setting onze exclusieve collectie bewonderen en ontdekken welke stijl het beste bij u past. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Als u liever advies ontvangt in uw eigen vertrouwde omgeving, dan is een afspraak voor een adviesgesprek bij u thuis mogelijk. Onze experts komen graag naar u toe om samen met u uw wensen en behoeften te bespreken.

Kortom, of u nu kiest voor een bezoek aan onze showtuin, Designvilla of een adviesgesprek bij u thuis, wij helpen u graag om uw buitenruimte om te toveren tot een ware oase van rust en schoonheid. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!