Fornohaard VBC22

Fornohaard VBC22


Deze haard is afkomstig van Adezz onder de naam FORNO®. De haard is oersterk en gemaakt van 3mm Corten staal. We hebben twee modellen in de sale; één met aan voor- en achterglas, en één met enkel aan de voorzijde glas. Deze tuinhaard is aan beide zijden voorzien van glas, waardoor u door de haard heen kunt kijken. Zo geniet u aan beide kanten van warmte.

Sterke punten:

• Zeer sterk en slijtvast
• Dubbel glas
• Strakke en tijdloze vormgeving
• Weervast en duurzaam materiaal
• Warme en natuurlijke uitstraling

Afmetingen: Lengte: 100 cm x diepte: 50 cm x hoogte: 100 cm.

Prijs:     950,-

Actie:    665,-

Bezichtig & Reserveer

Dit showroommodel dient afgehaald te worden op onze locatie in Beusichem

  Afbeeldingen


  ADEZZ produceert al sinds 1991 in zijn eigen productiebedrijven een grote reeks gespecialiseerde producten voor hoveniers en tuinarchitecten: van plantenbakken en waterelementen tot keerwanden, panelen en brievenbussen. Het Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogwaardige (maatwerk)producten en accessoires voor buitenruimtes. In de fabriek van ADEZZ wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen zoals hardhout, polyester, cortenstaal, aluminium en polymeerbeton, die in duurzame kwaliteitsproducten waarde toevoegen aan het tuinontwerp.

  Bezoek de website van AdezzIk wil graag meer informatie

  Heeft u interesse in onze producten?

  Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

  Meer informatieAfspraak maken