Als onderdeel van de Gandia Blasco Group – Strak studios verkoopt ook topmeubilair van het merk Gandia Blasco – richt GAN zich op het hervormgeven van hoogwaardige textielwevingen, gebaseerd op traditionele technieken uit 1940.

GAN vindt dat handgemaakte producten ware luxe zijn en dat de kennis, het vakmanschap en de pure passie van de bekwame ambachtslieden perfect combineren met de creativiteit van de eigen ontwerpers. Bij GAN omarmen en versterken traditionele technieken en hedendaagse technieken elkaar. Het resultaat: stijlvolle, hoogwaardige en sfeerverhogende vloerkleden die uitgroeien tot ware blikvangers.

Bezoek de website van GanIk wil graag meer informatie

Specificaties


design loungeset outdoor, design outdoor loungeset, loungeset tuin, loungebank tuin, loungeset buiten, tuinset lounge, tuinontwerp, tuin loungeset, loungebank buiten, dining, loungeset, loungeset balkon, tuinontwerp maken, loungeset aluminium, loungeset hoekbank, aluminium loungeset, tuinmeubelen loungeset, loungeset met hoge tafel, loungeset, italiaanse design meubels, tuin ontwerp, luxe tuinontwerp

L:100 x B: 70 x H: 60cm

Heeft u interesse in onze producten?

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken