Masters Summer Edition 2023


Met grote voldoening kijken we terug op de buitengewone en gedenkwaardige Master Summer Edition in Hotel L’Europe. Dit inspirerende evenement bracht ons een overvloed aan kennis, plezier en waardevolle verbindingen. Op het prachtige sundeck van Strak studios konden bezoekers zich onderdompelen in onze verfijnde buitenmeubelen. Dankzij geavanceerde VR-technologie werden ze meegenomen naar een betoverende tuin, waar onze luxueuze outdoor collectie tentoongesteld werd. De VR-ervaring bood de bezoekers een meeslepende en informatieve beleving.

De VR-techonologie heeft duidelijk gemaakt dat de toekomst van buitenmeubelen en tuinontwerp nauw verbonden is met innovatieve technologieën. Door gebruik te maken van de VR-bril hebben we de mogelijkheid gecreëerd om bezoekers een virtuele reis te laten maken door een prachtige tuin om zo een voorproefje te geven van onze hoogwaardige collectie. Deze technologische vooruitgang biedt talrijke voordelen, zoals de ervaring voor klanten bij het verkennen van ontwerpmogelijkheden.

Klik hier om een impressie te krijgen van de VR-ervaring vanuit onze betoverende tuin.

Bekijk de VR-ervaring

We nodigen u graag uit om op de hoogte te blijven van onze laatste updates en ontwikkelingen. Volg ons om geïnspireerd te blijven door onze passie voor buitenmeubelen en tuinontwerp. We blijven streven naar de hoogste standaarden in ons vakgebied.

Terug naar het overzicht

Dit bericht delen?