Van sommige zomeravonden in de tuin of op het terras wil je dat ze eindeloos blijven duren. Het Belgische designbedrijf Heatsail koestert deze momenten en creëert producten die eraan bijdragen dat we altijd buiten kunnen vertoeven. Heatsail is specialist in verlichting, verwarming en het coolingsegment.

De luxe en stijlvolle producten van het kwaliteitsbedrijf verlengen niet alleen de mooiste buitenmomenten, maar hebben tevens een duurzaam karakter. Ware blikvangers in iedere buitenruimte. Elegante en exclusieve sfeerverhogers die voor verrassing, verrijking en verwarming zorgen.

Bezoek de website van HeatsailIk wil graag meer informatie

Specificaties


design loungeset outdoor, design outdoor loungeset, loungeset tuin, loungebank tuin, loungeset buiten, tuinset lounge, tuinontwerp, tuin loungeset, loungebank buiten, dining, loungeset, loungeset balkon, tuinontwerp maken, loungeset aluminium, loungeset hoekbank, aluminium loungeset, tuinmeubelen loungeset, loungeset met hoge tafel, loungeset, italiaanse design meubels, tuin ontwerp, luxe tuinontwerp

L:460 x B:360 x H:225 cm

Download the brochure

Kennismaken?

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken