Gloster staat bij kenners bekend om stijl en elegantie in pure teak. Dit van oorsprong Britse bedrijf maakt sinds 1981 furore met de productie van teakhouten meubelenAan het eind van de jaren tachtig leidde de toegenomen vraag en de toegang tot teakhout van plantages ertoe dat Gloster haar productie naar Indonesië verhuisde. Dezelfde passie, overtuiging en trots waarmee het merk Gloster werd gelanceerd, is nog steeds de brandstof voor dit mooie bedrijf.

Vandaag de dag geldt Gloster als één van de meest bekende merken van kwaliteitsvol buitenmeubilair dat zich niet alleen met teak inlaat, maar ook alternatieve materialen integreert. Denkt aan aluminium, vinyl, roestvrij staal en gevlochten kunststof. Ook de invloed van het Scandinavisch design tekent zich af binnen het Gloster-gamma en dat is te danken aan de inbreng van Deense ontwerpers als Hernik Pedersen en Povl Eskildsen.

Bezoek de website van GlosterIk wil graag meer informatie

Specificaties


Heeft u interesse in onze producten?

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken
Bezoek onze pop-up store in Amsterdam.
7,8, 10 t/m 15 april 2023*
Wees welkom in de stadstuin aan de Herengracht 516.
* Op deze data zijn de locaties in Beusichem en Deil gesloten.