Bobby Dekeyser richtte DEDON op in 1990. Het bedrijf begon met een innovatieve, weerbestendige synthetische vezel en ging op zoek naar een nieuw soort geweven buitenmeubilair dat moderne technologie combineerde met luxueus handwerk. Een zoektocht naar de beste wevers ter wereld leidde DEDON naar het eiland Cebu op de Filippijnen. Hoewel de eerste jaren gekenmerkt werden door vallen en opstaan, hebben het unieke karakter van het product, de kunstzinnigheid van het weven en de obsessie voor kwaliteit, DEDON vanaf het begin laten onderscheiden.

Tot vandaag de dag biedt DEDON een prachtig scala hoogwaardige outdoor meubels aan. Elk ontwerp zijn eigen filosofie.

Bezoek de website van DedonIk wil graag meer informatie

Specificaties


design loungeset outdoor, design outdoor loungeset, loungeset tuin, loungebank tuin, loungeset buiten, tuinset lounge, tuinontwerp, tuin loungeset, loungebank buiten, dining, loungeset, loungeset balkon, tuinontwerp maken, loungeset aluminium, loungeset hoekbank, aluminium loungeset, tuinmeubelen loungeset, loungeset met hoge tafel, loungeset, italiaanse design meubels, tuin ontwerp, luxe tuinontwerp

Heeft u interesse in onze producten?

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken