Onze visie is om coherente, unieke ideeën te creëren met essentie en ziel die niet alleen voldoen aan fysieke behoeften (ruimte, comfort, functionaliteit, proportionaliteit) maar ook aan psychische behoeften (schoonheid, harmonie, esthetiek). Ons werk gaat verder dan onze exclusieve meubels, bijgebouwen, accessoires en decoratieve producten. In essentie regisseren we emoties en creëren we omgevingen die rustgevend zijn en toch ook opbeurend aanvoelen én een genot zijn om te verblijven!

Onze missie is om Strak studios te positioneren als absolute voorloper in exterieur design en vormgeving. We willen dat Strak studios een ‘voetafdruk achterlaat’ zodat onze bijdrage aan de ‘outdoor living sector’ een benchmark in de markt is die als referentie fungeert bij het creëren en ontwerpen van (buiten)ruimtes.

De serie Nathan bestaat uit diverse delen


Naar eigen wens kunt u mixen met de verschillende elementen. De set is voorzien van door Strak ontworpen kussens die gemaakt zijn van all-weather stof sunbrella: de absolute top in all-weather buitenkussens! Op de foto’s ziet u kussens uit de Savane serie in de kleur Ash. Deze stof en kleur vormen samen een bijzonder fraaie combinatie met het padouk hout. De set is ambachtelijk gemaakt met houten penverbindingen. De zitdiepte en kussenhoogte is geschikt voor zowel lange als wat kleinere mensen.
Het ligbed is beschikbaar met een uniek kussen met inwendige (onzichtbare) rugverstelling, zodoende lijkt het alsof het ruggedeelte zweeft!

Specificaties


*genoemde afmetingen zijn exclusief kussens

Configuraties


Kennismaken?

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken