Designed to Delight!

Ons concept


Ons bekwame en gepassioneerde team van bedenkers, designers, begeleiders en uitvoerders transformeren buitenruimtes in magische en unieke plekken – omgevingen die ademen en een tijdloze esthetiek hebben, waar alles harmonieert met elegantie en verfijning in perfecte balans.

Aardse kleuren, natuurlijke materialen en harmonie in kleuren, proporties en afmetingen zorgen samen voor exterieurs die uniek zijn voor elke klant en die niet alleen voldoen aan een hoog fysiek comfort maar ook doordrenkt zijn met een emotionele rijkdom die zorgt voor warmte en gemak om je echt ‘thuis’ te voelen.

De visie en missie van Strak


Onze visie is om coherente, unieke ideeën te creëren met essentie en ziel die niet alleen voldoen aan fysieke behoeften (ruimte, comfort, functionaliteit, proportionaliteit) maar ook aan psychische behoeften (schoonheid, harmonie, esthetiek). Ons werk gaat verder dan onze exclusieve meubels, bijgebouwen, accessoires en decoratieve producten. In essentie regisseren we emoties en creëren we omgevingen die rustgevend zijn en toch ook opbeurend aanvoelen én een genot zijn om te verblijven!

Onze missie is om Strak studios te positioneren als absolute voorloper in exterieur design en vormgeving. We willen dat Strak studios een ‘voetafdruk achterlaat’ zodat onze bijdrage aan de ‘outdoor living sector’ een benchmark in de markt is die als referentie fungeert bij het creëren en ontwerpen van (buiten)ruimtes.

Onno van Strak


Mijn achtergrond als founder van Strak studios ligt in de communicatie industrie. Jarenlang gaf ik leiding aan een familiebedrijf wat bestond uit een reclamebureau, drukkerijen en logistieke dienstverlening
De combinatie van creatie en productie heeft me altijd zeer geboeid.

Naast het besturen van diverse bedrijven heeft architectuur en het vormgeven van tuinen altijd mijn passie gehad. Het geeft mij veel energie om mooie dingen te bedenken, vorm te geven en te realiseren. Een bijdrage leveren aan een inspirerende omgeving waar mensen “delighted” van worden, geeft mij een voldaan gevoel.

Het maken van mooie en functionele producten, klanten adviseren en blij maken met een fantastisch totaalplaatje, waarbij we u ook totaal ontzorgen… Dat is wat Strak strak maakt.

Designed to delight!