Designed to Delight!

Ons concept


Met ons gepassioneerde team transformeren we buitenruimtes in magische en unieke plekken; Droomtuinen met een tijdloze esthetiek waar de beleving van u en uw gasten centraal staat.

Aardse kleuren, natuurlijke materialen en harmonie in kleuren, proporties en afmetingen zorgen samen voor tuinen en buitenruimtes die uniek zijn voor elke klant en die niet alleen voldoen aan een hoog fysiek comfort maar ook doordrenkt zijn met een emotionele rijkdom die zorgt voor warmte en gemak om je echt ‘thuis’ te voelen.

Strak studios betrekt altijd het interieur en de architectuur van uw huis bij het ontwerp van uw tuin, terras of veranda. Onze meerwaarde kan groter zijn indien we al vroeg bij uw bouw, verbouw of herinrichtingsplan betrokken worden.

De visie en missie van Strak


Buitenleven en buiteneten genieten al jarenlang een toenemende populariteit! Interieur en exterieur lopen meer en meer in elkaar over, de tuin wordt steeds vaker gezien als een verlenging van het interieur. De tuin of buitenruimte wordt dé plek waar je heerlijk ontspant en met je gezin en vrienden geniet van een oase aan rust.

Onze visie is om coherente, unieke ideeën te creëren met essentie en ziel die niet alleen voldoen aan fysieke behoeften (ruimte, comfort, functionaliteit, proportionaliteit) maar ook aan psychische behoeften (schoonheid, harmonie, esthetiek). Ons werk gaat verder dan onze exclusieve meubels, bijgebouwen, accessoires en decoratieve producten. In essentie regisseren we emoties en creëren we omgevingen die rustgevend zijn en toch ook opbeurend aanvoelen én een genot zijn om te verblijven!

Onze missie is om Strak studios te positioneren als absolute voorloper in outdoor design en vormgeving.

“Als gasten hier komen weten zij gewoon niet wat ze zien en willen niet meer weg”.

Quote klant van Strak studios

Onno van Strak


Mijn achtergrond als founder van Strak studios ligt in de communicatie industrie. Jarenlang gaf ik leiding aan een familiebedrijf wat bestond uit een reclamebureau, drukkerijen en logistieke dienstverlening
De combinatie van creatie en productie heeft me altijd zeer geboeid.

Naast het besturen van diverse bedrijven heeft architectuur en het vormgeven van tuinen altijd mijn passie gehad. Het geeft mij veel energie om mooie dingen te bedenken, vorm te geven en te realiseren. Een bijdrage leveren aan een inspirerende omgeving waar mensen “delighted” van worden, geeft mij een voldaan gevoel.

Het maken van mooie en functionele producten, klanten adviseren en blij maken met een fantastisch totaalplaatje, waarbij we u ook totaal ontzorgen… Dat is wat Strak strak maakt.

Designed to delight!