Designed to Delight!

Ons concept


Met ons gepassioneerde team transformeren we buitenruimtes in magische en unieke plekken; droomtuinen met een tijdloze esthetiek waar de beleving van u en uw gasten centraal staat.

Aardse kleuren, natuurlijke materialen en harmonie in kleuren, proporties en afmetingen zorgen samen voor tuinen en buitenruimtes die uniek zijn voor elke klant en die niet alleen voldoen aan een hoog fysiek comfort maar ook doordrenkt zijn met een emotionele rijkdom die zorgt voor warmte en gemak om je echt ‘thuis’ te voelen.

design loungeset outdoor, design outdoor loungeset, loungeset tuin, loungebank tuin, loungeset buiten, tuinset lounge, tuinontwerp, tuin loungeset, loungebank buiten, dining, loungeset, loungeset balkon, tuinontwerp maken, loungeset aluminium, loungeset hoekbank, aluminium loungeset, tuinmeubelen loungeset, loungeset met hoge tafel, loungeset, italiaanse design meubels, tuin ontwerp, luxe tuinontwerp

Showtuin & Designvilla


Onze showroom en showtuin zijn ontworpen als een inspirerende reis door de wereld van Strak studios waar bezoekers onze eigen look en feel (onze Strak handtekening) kunnen ervaren en het potentieel van ons werk kunnen ontdekken.

We kiezen er bewust voor om alleen te tonen wat passend is binnen de Strak handtekening. Dat betekent dat we niet alles van alle merken laten zien maar alleen een uitgekiende selectie. Als de Strak handtekening u aanspreekt zult u doorgaans in elke ruimte positief verrast worden; ‘Designed to delight’ is niet alleen onze pay-off maar ook onze intrinsieke motivatie.

In onze showtuin en showroom vindt u een zeer persoonlijke selectie van exclusieve designconcepten, die niet alleen onze smaak uitdrukken maar ook onze eisen aan kwaliteit en stijl. Onze locaties bevatten ruimtes met product presentaties ten behoeve van alle verschillende variaties van tuinen; Voor het buitenterras, het stadsbalkon, het dakterras of voor de complete villatuin met bijgebouwen.

Projecten

Ons doel is om van elke buitenruimte een persoonlijk meesterwerk te maken; Voor elke klant met een eigen ‘touch’ en een invulling die in harmonie is met de omgeving. Een ruimte inrichten vraagt om empathie, smaak en een geoefend oog voor design.
 Deze vaardigheden én onze passie om onze relaties van A tot Z te ontzorgen leiden ertoe dat we de harten van onze veeleisende klanten blijven winnen. (delighten)

De visie en missie van Strak


Onze visie is om coherente, unieke ideeën te creëren met essentie en ziel die niet alleen voldoen aan fysieke behoeften (ruimte, comfort, functionaliteit, proportionaliteit) maar ook aan psychische behoeften (schoonheid, harmonie, esthetiek). Ons werk gaat verder dan onze exclusieve meubels, bijgebouwen, accessoires en decoratieve producten. In essentie regisseren we emoties en creëren we omgevingen die rustgevend zijn en toch ook opbeurend aanvoelen én een genot zijn om te verblijven!

Onze missie is om Strak studios te positioneren als absolute voorloper in outdoor design en vormgeving. We willen dat Strak studios een ‘voetafdruk achterlaat’ zodat onze bijdrage aan de ‘outdoor living sector’ een benchmark in de markt is die als referentie fungeert bij het creëren en ontwerpen van (buiten)ruimtes.

Onno van Strak


Mijn achtergrond als founder van Strak studios ligt in de communicatie industrie. Jarenlang gaf ik leiding aan een familiebedrijf wat bestond uit een reclamebureau, drukkerijen en logistieke dienstverlening
De combinatie van creatie en productie heeft me altijd zeer geboeid.

Naast het besturen van diverse bedrijven heeft architectuur en het vormgeven van tuinen altijd mijn passie gehad. Het geeft mij veel energie om mooie dingen te bedenken, vorm te geven en te realiseren. Een bijdrage leveren aan een inspirerende omgeving waar mensen “delighted” van worden, geeft mij een voldaan gevoel.

Het maken van mooie en functionele producten, klanten adviseren en blij maken met een fantastisch totaalplaatje, waarbij we u ook totaal ontzorgen… Dat is wat Strak strak maakt.

Designed to delight!