Amsterdam


Luxe tuinmeubilair en een prachtig uitzicht

Optimaal genieten in hoge sferen met uitzicht over ’t IJ en de bruisende stad Amsterdam. Door het gebruik van natuurlijke materialen en luxe meubilair straalt het bijzondere dakterras warmte en comfort uit. Een ideale plek om heerlijk weg te dromen bij het unieke uitzicht of om in het gezelschap van vrienden en familie te proosten en te genieten.

Voor de stijlvolle inrichting van deze droomplek koos Strak studios onder meer voor de Alison Loungechairs van het exclusieve topmerk Flexform. De fauteuils komen uit de Legna-collectie van Jardinico en worden omringd door bamboe en siergrassen, waardoor een heerlijke sfeer ontstaat.

De strakke belijning van de Emu-tafel (Heaven) gaat samen met de lampjes van Luciole een gerieflijk spel aan met de moderne architectuur van de luxe woontoren aan ’t IJ. De Nathan fauteuils, uitgevoerd in Padoek, geven het dakterras, in combinatie met de fraaie beplanting, een natuurlijke uitstraling. Een unieke plek, met Amsterdam aan je voeten.

Diningset, outdoor diningset, diningset buiten, tuin dining set, dining set tuin, dining set buiten, diningsets tuin, tuinmeubelen dining set, dining set met bank, dining set hoekbank, buiten dining set, loungeset diningset, dining set voor buiten, high diningset, tuinset dining set, luxe buitentafel, Italiaanse design buiten tafel,luxe tuinverlichting, Davide Groppi, Luxe tuin, Design verlichting, Designverlichting voor buiten, outdoordesign buiten lampen, buitenlampen, Italiaanse buitenverllichting, Tuinverlichting, Outdoor verlichting, garden design, light design

Gebruikte producten


Gebruikte producten


Heeft u interesse in onze producten?

Naast de mogelijkheid om producten uit onze collectie te kopen, bieden wij u ook een totaalconcept aan; de inrichting van uw tuin of buitenruimte, vanaf de eerste schets tot en met de complete oplevering. We werken hiervoor samen met specialisten op het gebied van bomen/planten/siergras, hoveniers, timmerbedrijven en technische specialisten. Totale ontzorging dus!

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken