Culemborg


Strakke elementen in historische tuin

In een bijzondere kloostertuin in Culemborg zorgt het meubilair uit de Nathan-collectie van exclusieve buitenmeubel specialist Strak studios voor een heerlijk sfeerbeeld. Het strakke lijnenspel van de hoogwaardige meubels contrasteert met de historische elementen en sferen in de tuin, waardoor een prettige spanning ontstaat. De komende jaren gaat het hout van de meubels – in de Nathan-collectie past Strak studios Padoek toe – op natuurlijke wijze vergrijzen, waardoor de meubels en de natuurlijke elementen langzaam samensmelten tot een nóg mooier geheel.

design loungeset outdoor, design outdoor loungeset, loungeset tuin, loungebank tuin, loungeset buiten, tuinset lounge, tuinontwerp, tuin loungeset, loungebank buiten, dining, loungeset, loungeset balkon, tuinontwerp maken, loungeset aluminium, loungeset hoekbank, aluminium loungeset, tuinmeubelen loungeset, loungeset met hoge tafel, loungeset, italiaanse design meubels, tuin ontwerp, luxe tuinontwerp

Gebruikte producten


Heeft u interesse in onze producten?

Naast de mogelijkheid om producten uit onze collectie te kopen, bieden wij u ook een totaalconcept aan; de inrichting van uw tuin of buitenruimte, vanaf de eerste schets tot en met de complete oplevering. We werken hiervoor samen met specialisten op het gebied van bomen/planten/siergras, hoveniers, timmerbedrijven en technische specialisten. Totale ontzorging dus!

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken