De Lutte


Nathan-collectie van Strak studios als grote sfeermaker

Op het strakke terras achter deze imposante rietgedekte villa is het outdoormeubilair van Strak studios de grote sfeermaker. De specialist in het realiseren van luxe tuinen – het kwaliteitsbedrijf draagt zorg voor zowel het ontwerp als de inrichting  – paste sierlijke meubels uit de eigen Nathan-collectie toe. De fauteuils, de sofa en de salontafel combineren fraai met de Sidewind-parasol.

Ook past de chique terrasinrichting uitstekend bij de prachtige uitstraling van de villa. Pure elegantie in een groene omgeving. Laat de zon maar schijnen.

design loungeset outdoor, design outdoor loungeset, loungeset tuin, loungebank tuin, loungeset buiten, tuinset lounge, tuinontwerp, tuin loungeset, loungebank buiten, dining, loungeset, loungeset balkon, tuinontwerp maken, loungeset aluminium, loungeset hoekbank, aluminium loungeset, tuinmeubelen loungeset, loungeset met hoge tafel, loungeset, italiaanse design meubels, tuin ontwerp, luxe tuinontwerp

Gebruikte producten


Heeft u interesse in onze producten?

Naast de mogelijkheid om producten uit onze collectie te kopen, bieden wij u ook een totaalconcept aan; de inrichting van uw tuin of buitenruimte, vanaf de eerste schets tot en met de complete oplevering. We werken hiervoor samen met specialisten op het gebied van bomen/planten/siergras, hoveniers, timmerbedrijven en technische specialisten. Totale ontzorging dus!

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken