Mijdrecht


In Mijdrecht zijn wij druk bezig met het realiseren van een prachtige buitenruimte!

Het lounge gedeelte van deze royale tuin wordt ingericht met de fraaie Mozaix opstelling van Royal Botania met daaronder een kleed van Frankly Amsterdam. Deze lounge hoek wordt gecomplimenteerd met een vol-automatische  Ocean Master Max Cantilever parasol; het topmodel van Tuuci (inclusief heaters en verlichting).

Bij de Jaccuzi staan 4 Wave sunloungers van Paola Lenti met uitzicht op het prachtige zwembad.

De ruimte bij het poolhouse geeft de klanten de mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen in een Ease sofa van Paola Lenti. Dit poolhouse zal ‘s avonds worden verlicht door de The Others lantaarns van Dedon.

Het Dining gedeelte bevat een luxe outdoor keuken van COOX. Voor het dining gedeelte hebben de klanten gekozen voor de All Size tafel van Fast gecombineerd met de MBRACE dining stoelen van Dedon. Voor de verlichting en verwarming van deze diningset heeft Strak studios een staal constructie ontworpen waaraan de Glow lampen/heaters van Heatsail zijn bevestigd.

Bij ,de schitterend aangelegde, karpervijver staan 2 Mbrace wingchairs met footstool van Dedon.

Aan de andere zijde van de tuin is een zitkuil met vuurkorf gecreëerd. Hierin hebben wij op maat gemaakte Quickdry kussens van Sunbrella geplaatst in combinatie met fraaie sierkussens van B&B Italia.

De eerste levering van dit project is gedaan. Binnen een aantal weken verwachten wij het project te mogen afronden!

Gebruikte producten