Bussum


Elegant en warm tuinhuis op maat

In een riante groenrijke tuin in Bussum ontwierp high-end tuinspecialist Strak studios een uitnodigend en strak tuinhuis, dat past bij de uitstraling van de woning. Terwijl het materiaalgebruik zorgt voor het gewenste warme karakter van het luxe buitenverblijf, zijn het de verfijnde afwerking en de hoge kwaliteit van de details die voor een elegante touch zorgen. De harmonicaglaswand maakt indruk, is makkelijk te openen en zorgt ook als hij gesloten is voor een grote connectie met de rijkelijk beplante tuin.

Doordat zowel binnen als buiten voor stijlvolle Teka-tafels van het topmerk Roda is gekozen, ontstaat een prettige eenheid tussen het luxe tuinhuis en het aangrenzende terras. De poten van de tafel op het terras zijn voorzien van wieltjes, wat voor meer flexibiliteit zorgt. De meubels van het merk Paola Lenti maken het plaatje, waarin vakmanschap en creativiteit op prachtige wijze samensmelten, compleet.

Ontwerp


Gebruikte producten


Heeft u interesse in onze producten?

Naast de mogelijkheid om producten uit onze collectie te kopen, bieden wij u ook een totaalconcept aan; de inrichting van uw tuin of buitenruimte, vanaf de eerste schets tot en met de complete oplevering. We werken hiervoor samen met specialisten op het gebied van bomen/planten/siergras, hoveniers, timmerbedrijven en technische specialisten. Totale ontzorging dus!

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken