Project Oud-Alblas


Wat een geweldig project hebben wij mogen realiseren in Oud-Alblas!

Dit project bevat niet alleen een comfortabel lounge gedeelte, maar ook een fantastische eetruimte. Doordat deze ruimte overdekt is, kan er het gehele jaar door genoten worden van de indoor-outdoor experience met de exclusieve design meubelen van Strak studio.

In het lounge gedeelte hebben we gewerkte met meubelen uit ons eigen Nathan collectie. Zowel de Chaise Longue Modular sofa’s & de koffie tafel zijn in dit gedeelte te vinden. Ter decoratie en extra zit mogelijkheid is ook een pouf toegevoegd. Om de ruimte extra verlichting/sfeer te geven hebben wij ook de Tika lamp toegevoegd.

In de eetruimte hebben wij de Nathan dinertafel geplaatst met als stoelen de geweldige Forest stoelen in de kleur Pearly Gold. Buiten dat het een prachtig totaal plaatje is, is het ook een enorm comfortabele combinatie.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Shop the look!


Shop the look! voorbeeld


Heeft u interesse in onze producten?

Naast de mogelijkheid om producten uit onze collectie te kopen, bieden wij u ook een totaalconcept aan; de inrichting van uw tuin of buitenruimte, vanaf de eerste schets tot en met de complete oplevering. We werken hiervoor samen met specialisten op het gebied van bomen/planten/siergras, hoveniers, timmerbedrijven en technische specialisten. Totale ontzorging dus!

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken