Oud-Alblas


Uniek en luxe ingericht bijgebouw

Het sfeervol en luxe ingerichte bijgebouw vormt de ideale setting voor heerlijke en onvergetelijke momenten. Het stijlvolle meubilair, de grote connectie met de tuin en de sfeer verhogende haardpartij spelen samen een heerlijk spel in de tuin van onze klant in Oud-Alblas. Strak studios ontwierp een fraai lounge- en eetgedeelte in het bijgebouw.

In de loungesetting paste Strak studios stijlvol meubilair uit de eigen Nathan-collectie toe. In het eetgedeelte combineren de ranke en elegante Forest-stoelen van het Italiaanse merk Fast fraai met het stoere karakter van de tafel uit de Nathan-collectie. De glazen schuifwanden zorgen voor een grote connectie met de omgeving, maar maken ook dat de bewoners in winterse omstandigheden aangenaam kunnen vertoeven in het bijgebouw.

Diningset, outdoor diningset, diningset buiten, tuin dining set, dining set tuin, dining set buiten, diningsets tuin, tuinmeubelen dining set, dining set met bank, dining set hoekbank, buiten dining set, loungeset diningset, dining set voor buiten, high diningset, tuinset dining set, luxe buitentafel, Italiaanse design buiten tafel

Gebruikte producten


Heeft u interesse in onze producten?

Naast de mogelijkheid om producten uit onze collectie te kopen, bieden wij u ook een totaalconcept aan; de inrichting van uw tuin of buitenruimte, vanaf de eerste schets tot en met de complete oplevering. We werken hiervoor samen met specialisten op het gebied van bomen/planten/siergras, hoveniers, timmerbedrijven en technische specialisten. Totale ontzorging dus!

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken