Project Tricht


In september heeft Strak studios een geweldig project in Tricht mogen afronden!
Deze klanten hebben een prachtig huis met een tuin gelegen aan de Linge.
Wanneer u een tuin aan het water heeft zal u wel herkennen dat u zo vaak mogelijk buiten wil zijn om van uw uitzicht te genieten. Zo ook onze klanten uit Tricht. Met de comfortabele lounge banken van onze eigen Nathan-collectie, de Base dining tafel en een bijzettafel/lantaarn uit de collectie van Vincent Sheppard creëert deze tuin een oase aan rust waardoor deze klanten niets anders hoeven te doen dan genieten!

Onze klanten hebben de zomerse dagen heerlijk kunnen doorbrengen in pure comfort door de design meubelen van Strak studios.
Wilt u er ook zo bij zitten aankomende zomer? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden in uw buitenruimte.

design loungeset outdoor, design outdoor loungeset, loungeset tuin, loungebank tuin, loungeset buiten, tuinset lounge, tuinontwerp, tuin loungeset, loungebank buiten, dining, loungeset, loungeset balkon, tuinontwerp maken, loungeset aluminium, loungeset hoekbank, aluminium loungeset, tuinmeubelen loungeset, loungeset met hoge tafel, loungeset, italiaanse design meubels, tuin ontwerp, luxe tuinontwerp

Gebruikte producten


Heeft u interesse in onze producten?

Naast de mogelijkheid om producten uit onze collectie te kopen, bieden wij u ook een totaalconcept aan; de inrichting van uw tuin of buitenruimte, vanaf de eerste schets tot en met de complete oplevering. We werken hiervoor samen met specialisten op het gebied van bomen/planten/siergras, hoveniers, timmerbedrijven en technische specialisten. Totale ontzorging dus!

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken