West Betuwe 1


Voor deze prachtige oude T-boederij in West Betuwe heeft Strak studios een fraaie overkapping voorzien van alle denkbare comfort ontworpen.

Deze fraaie overkapping, uitgevoerd in padoek, is verdeeld in twee delen, een Lounge gedeelte en een Dining gedeelte. De veranda is in het midden subtiel afgescheiden door een fraaie designhaard met opslag van haardhout aan de achterzijde. We hebben ervoor gekozen om de bank ‘Dandy’ van Roda (welke  ontworpen is door de bekende designer Rodolfo Dordoni) te combineren met Masiero outdoor kroonluchters, omdat deze combinatie fraai aansluit bij de esthetiek van de woning. Strak met een klassieke twist!

Onder de grote rieten kap op het achterterras hebben we een comfortabele buitenruimte ontworpen met een lounge gedeelte en een dining gedeelte. De fraaie Mosaic hoekopstelling van Royal Botania straalt luxe en comfort uit! De geïntegreerde solar lampen en plantenbakken maken van deze loungehoek een schitterend totaalplaatje.

Het dining gedeelte van Gloster sluit naadloos aan op de loungehoek.

Alles uitgevoerd in A-kwaliteit teakhout!

Ontwerp


Diningset, outdoor diningset, diningset buiten, tuin dining set, dining set tuin, dining set buiten, diningsets tuin, tuinmeubelen dining set, dining set met bank, dining set hoekbank, buiten dining set, loungeset diningset, dining set voor buiten, high diningset, tuinset dining set, luxe buitentafel, Italiaanse design buiten tafel

Gebruikte producten


Heeft u interesse in onze producten?

Stijlvolle overkapping op maat

De tuin achter een prachtige boerderij in Tiel biedt plaats aan een luxe, unieke en indrukwekkende overkapping. De door Strak studios ontworpen en ingerichte cabana van padouk verrast, nodigt uit en straalt creatief vakmanschap uit.

Vanuit de woning gezien is het voorste gedeelte van de exclusieve overkapping als luxe dining ingericht, waar de bewoners in heerlijke sferen kunnen genieten van lekkere gerechten en gezellige momenten. De door Strak studios ontworpen haardpartij verhoogt niet alleen de sfeer in het eetgedeelte, maar is tevens een roomdivider. Want achter het designobject situeerde de tuinspecialist een oogstrelende loungeruimte. In deze heerlijke buitenruimte plaatste Strak studios onder meer de designbank DANDY. De outdoor kroonluchters van Masiero sluiten niet alleen goed aan bij de klassieke uitstraling van de boerderij, maar verhogen tevens de prettige sfeer in het luxe buitenverblijf.

Meer informatieAfspraak maken