Wijchen


Strak studios verwezenlijkt tuindromen

Een waar droomproject in Wijchen! De beplantingsideeën worden nog verder geconcretiseerd, maar Strak studios realiseerde de complete aankleding van deze villa vlak bij Nijmegen inclusief meubels, verlichting potten en bomen, heaters en parasols!

Strak studios ontwierp een oogstrelende tuin in de stijl van een luxe resort. De sunloungers van Flexx aan de rand van het zwembad, de Jefta-bank als eyecatcher aan de kop van de lange vijver en een gezellige en comfortabele zithoek voor heerlijke momenten om het leven te vieren met vrienden en familie.

Een royale 3 zits bank en twee fauteuils uit de Nathan collectie van Strak studios werden voorzien van all weather kussens en voorzien van prachtige deco kussens in de kleur Lime green die het echt afmaken! De Dininghoek werd verfraaid door de ruim 3 meter lange Nathan dining table met Kodo dining chairs. Boven de diningtafel is de Heatsail Beem geplaatst; een fraaie dimbare designlamp met infrarood verwarmingselelementen

In deze prachtige setting is het daardoor vele dagen per jaar aangenaam vertoeven!

Diningset, outdoor diningset, diningset buiten, tuin dining set, dining set tuin, dining set buiten, diningsets tuin, tuinmeubelen dining set, dining set met bank, dining set hoekbank, buiten dining set, loungeset diningset, dining set voor buiten, high diningset, tuinset dining set, luxe buitentafel, Italiaanse design buiten tafel

Gebruikte producten


Kennismaken?

U bent van harte welkom in Deil of Beusichem om kennis te maken en geïnspireerd te worden in onze showtuin en design villa.

We zijn zeer benieuwd naar uw wensen en dromen en maken die graag waar!

Meer informatieAfspraak maken