Gandia Blasco ontwerpt en produceert frisse, elegante sierstukken die luxe, stijl en een Mediterraanse touch toevoegen aan tuinen, dakterrassen en balkons. Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke kernwaarden voor het Spaanse bedrijf, dat met passie het heerlijke buitenleven vertegenwoordigt.

De onderhoudsvrije en kwaliteitsvolle designmeubelen zijn strak en tijdloos en kunnen het gehele jaar buiten blijven staan. In samenwerking met enkele grote ontwerpers vervaardigt Gandia Blasco loungesets in verschillende collecties. De meeste sets zijn modulair, waardoor ze allemaal perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Bezoek de website van Gandia BlascoIk wil graag meer informatie

Specificaties


design loungeset outdoor, design outdoor loungeset, loungeset tuin, loungebank tuin, loungeset buiten, tuinset lounge, tuinontwerp, tuin loungeset, loungebank buiten, dining, loungeset, loungeset balkon, tuinontwerp maken, loungeset aluminium, loungeset hoekbank, aluminium loungeset, tuinmeubelen loungeset, loungeset met hoge tafel, loungeset, italiaanse design meubels, tuin ontwerp, luxe tuinontwerp

L: 105 x B: 130 x H: 90cm

Kennismaken?

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken