Spring Experience Day

We nodigen u graag uit voor een buitengewoon evenement dat uw creatieve zintuigen zal prikkelen!

De Spring Experience Day. Dit event belooft een onvergetelijke ervaring te worden,
waarin we u graag verwelkomen in de wereld van luxury outdoor.

De Spring Experience Day biedt een uitgelezen kans om kennis te maken met de nieuwste collecties van gerenommeerde merken.
Of het nu gaat om beplanting, designmeubelen of lifestyle; dit evenement zal u prikkelen en inspireren met de meest trendy en exclusieve items die momenteel beschikbaar zijn.
We hebben interessante presentaties over tuinarchitectuur voor u in petto en laten u graag de nieuwste trends op het gebied van groen zien.
Ook zullen we u introduceren in de wereld van luxe outdoor keukens waarbij we u laten kennismaken met de meest geavanceerde apparatuur en stijlvolle ontwerpen.

Op deze dag van inspiratie laten we u ook graag genieten van culinaire hoogstandjes die perfect samengaan met zorgvuldig geselecteerde wijnen.
Onze experts zullen uw smaakpapillen verwennen met heerlijke gerechten die speciaal voor deze gelegenheid worden bereid. Op ons event presenteren wij u ook een fraaie tendersloep.

Terwijl u geniet van al het moois dat deze Spring Experience Day te bieden heeft, zal er gedurende het evenement livemuziek zijn om de sfeer compleet te maken.

Om uw plaats op dit exclusieve evenement veilig te stellen, kunt u alvast een mail sturen naar [email protected] voor uw bezoekersaanvraag.
Vanaf de eerste week van januari kunt u zich ook online inschrijven via een het inschrijvingsformulier.

Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Wij kijken ernaar uit om u persoonlijk te verwelkomen op de Spring Experience Day!