Strak studios op Glue Amsterdam


Strak studios – GLUE Amsterdam 2023
Een inspirerende designroute door hartje Amsterdam.

Tijdens het GLUE evenement in Amsterdam, dat plaatsvond op 14, 15 en 16 september hebben we met Strak studios één van de 54 GLUE HUBS mogen invullen met ons luxury outdoor concept.

GLUE Amsterdam is niet zomaar een design evenement; het is een unieke gelegenheid om de creatieve scene van Amsterdam te verkennen en inspiratie op te doen. Door de design route te volgen, krijgt u de kans om andere toonaangevende designstudio’s en showrooms in Amsterdam te bezoeken. Ontdek nieuwe trends, bewonder innovatieve ontwerpen en maak kennis met gelijkgestemde designliefhebbers.
Bij Strak studios draait alles om het creëren van uw ultieme droomtuin! Strak studios beschikt over een grote collectie aan luxe outdoor design meubels. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en past geheel binnen onze handtekening.

We zijn er trots op dat we een aantal unieke stukken konden presenteren tijdens GLUE Amsterdam. Een hoogtepunt van onze tentoonstelling waren de modellen uit de Paola Lenti collectie, waarin comfort en innovatie hand in hand gaan.

De locatie op de Herengracht 516 bood het perfecte decor voor het presenteren van onze meubels. De historische ambiance van dit prachtige pand vormt een harmonieuze achtergrond voor ons luxury outdoor concept. We zijn iedereen dankbaar die ons heeft bezocht afgelopen dagen.

Terug naar het overzicht

Dit bericht delen?