In 1994 startte Paola Lenti haar eigen merk, dat tegenwoordig bekend staat om het kleurrijke imago van de duurzame en verfijnde topmeubelen en het hoogwaardige vakmanschap waarmee ze worden gemaakt. Dankzij de vele materiaal- en kleurmogelijkheden past Paola Lenti in vrijwel iedere buitenomgeving. De filosofie van het Italiaanse merk is gericht op het ontwerpen en realiseren van essentiële, moderne én tijdloze producten. In de rijke collectie van Paola Lenti zorgen het kleurgebruik en de afmetingen voor harmonie en smelten traditie en technologie, interieur en exterieur alsmede heden en verleden op perfecte wijze samen. Veel van de esthetische, functionele en innovatieve creaties van Paola Lenti zijn onderscheiden met internationale awards.

Bezoek de website van Paola LentiIk wil graag meer informatie

Specificaties


Diningset, outdoor diningset, diningset buiten, tuin dining set, dining set tuin, dining set buiten, diningsets tuin, tuinmeubelen dining set, dining set met bank, dining set hoekbank, buiten dining set, loungeset diningset, dining set voor buiten, high diningset, tuinset dining set, luxe buitentafel, Italiaanse design buiten tafel

Heeft u interesse in onze producten?

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken