2e paasdag zijn wij geopend van 12.00 tot 18.00 uur

Kom langs en ontdek onze collectie onder het genot van een hapje en een drankje.

Designed to delight!


Bij Strak studios ontmoet u een team van enthousiaste designers en makers van exclusieve tuinen, buitenruimtes en luxe tuinmeubelen.

Van de eerste schets tot en met de finale oplevering van uw tuin of buitenruimte staat de Strak studios handtekening voor onderscheidende, tijdloze vormgeving én totale ontzorging. Een team met een missie: uw droomtuin te realiseren! Strak studios – Designed to delight!

Centraal gelegen in de Betuwe beschikken we over ruim 3.500 m2 showtuin aan het riviertje de Linge in Deil en een karakteristieke villa vol design tuinmeubelen en accessoires in Beusichem. In onze 3d-design studio brengen we de mooiste droomtuinen tot leven.

Welkom in de wereld van Strak studios!

Tuinarchitectuur/tuindesign


Naast de mogelijkheid om producten uit onze eigen collectie te kopen, bieden wij u ook een totaalconcept aan; de inrichting van uw design tuin of buitenruimte, vanaf de eerste schets tot en met de complete oplevering. We werken hiervoor samen met groen specialisten, hoveniers, timmerbedrijven en technische specialisten. Totale ontzorging dus!

Private shopping


Bij Strak is de standaard: enkel op afspraak.
Daardoor kunnen wij u in alle rust van advies voorzien en kunt u volledig private onze collectie bekijken. Graag bespreken we (onder het genot van een hapje en drankje) hoe wij u kunnen helpen om een tuin/outdoor beleving te creëren waarvan u straks helemaal “delighted” zult zijn. Niet alleen door de prachtige looks en het comfort maar ook door de ontzorgende en adviserende rol die we graag vervullen.

Maak een afspraak