Andreu World is een Spaans bedrijf uit Valencia, dat gegroeid en geëvolueerd is in de overtuiging dat hun filosofie – aandacht voor detail, uitmuntendheid en een goed ontwerp – de fundamentele leidraad is om te blijven wie ze nu en in de toekomst zijn.

Missie: Wij zijn experts in de productie van zitmeubelen en tafels, wij werken om innovatieve en duurzame ontwerpen te creëren in samenwerking met de beste ontwerpers, met het engagement om een positieve impact te creëren op de planeet!

Visie: Wij zijn een bedrijf met internationale erkenning, leiders in goed ontwerp en de ontwikkeling van stoelen en tafels met een hoge toegevoegde waarde, waardoor mensen op een slimme en gezonde manier kunnen genieten van de ruimtes waarin ze leven.

Bezoek de website van Andreu WorldIk wil graag meer informatie

Specificaties


Heeft u interesse in onze producten?

Graag komen wij met u in contact om een prijs te overleggen, advies en informatie te geven of u te ontmoeten tijdens een private shopping moment in onze showtuin.

Meer informatieAfspraak maken
Open huis 2e Pinksterdag!
U bent van harte welkom op 29 mei van 10.00 - 18.00 uur aan de Deilsedijk 24a in Deil.
In de showtuin presenteren wij onze nieuwe outdoor collectie en is er live cooking op onze fraaie buitenkeukens! Een mooie gelegenheid om kennis te maken met Strak Studios onder het genot van heerlijke hapjes & drankjes.